Антимайдан. Людина, що смиеться

АНТИМАЙДАН. Людина, що сміється.

Пішак не має аргументів,
Оскал сміється вам в лице,
Страхуєш нерви від моментів
Мій ящик свиснути стільцем.
І що за метод діалогу -
Шерстити сміхом ві-за-ві,
Кидати ржання у підмогу,
Аби борець зіяковів?
Завчив же пан Колісниченко
Манери кінської сечі!
І, як сказав би вам Шевченко,
Якби вам душу, панчі.

Борімся, сині, для піара,
Очима шарячи по дну:
Коли вкраїнських шкіл пів-ара,
Створім під урни хоч одну.
Едем це буде тим зі Львова.
Разімо вступ з Вакарчуком -
Заб'ється українська мова
Аж у Полтаву канчуком.
Масляне масло - для Луганська:
Одна табачна руська "речь",
Великоруська мова - панська,
Укайни мову "надо жечь".

Аборт відбувся із Огризком,
Бо той обгриз по фе посла,
Отож його забрали з тиском,
Раїса-акушер спасла.
Дійшов туди ж і Єхануров,
А той, бо Юлі докучав,
Жавнір, похнюпившись понуро,
Пішов з Огризком пити чай.
Однако про послів Медведев
Сказав сильніше: -Вам хана!
Лінивий тільки не увидів
Акторське "браво" сміхуна.

Ключові слова: Посмішка змія,
Боксер за мову, Абордаж посла.


Рецензии