Божевiльнiсть

Божевільність - це тонка межа
Поміж протилежними світами.
Божевільність - істина, на жаль,
Божевільність - відстань поміж нами.
Вогнику надії, не згасай,
Хай нові спалахують тут зорі!
Мрії - то мій заповітний край,
То вони яскраві, то прозорі.
То вони ховаються в пітьмі,
То не наздогнати їх в польоті.
То вони суворі та німі,
То співають на високій ноті.
Може, я надумала цей світ,
На піску фортецю іграшкову?
Він розтане, мов на річці лід,
А тоді... Я вигадаю знову.


Рецензии