Наснились весни

У снах одвічних
Пролітають роки.

Наснились весни,
Сонце ввись летить.

З під - неба місяць,
Зорі не знайти у росах.

Лоскочуть трави хмари -
Не бояться висоти!

(іллюстрація - Віктор Остапчук)


Рецензии