Бо я тобi - нiхто

Бо я тобі - ніхто!
І ти мені - нізвідки,
Ти все це уже мав.
Та я - ще більше!
Обманюючи інших,
Не розуміючи себе,
Чогось чекаючи,
Крадучи в себе спокій.
Ти завжди той,
Міняючи обличчя,
Я все іще не перестану
Дивуватись, поки
Тебе не знищу...


Рецензии