Скоромовка

Блудний син, блудна дочка.
Блудні батьки, блудні слова.

Блудні думки, блудні дороги,
Блудні дні, блудні пороги.

Блудний сум, блудний друг,
Блудний бруд, блудний блуд.

З тобою була я не я,
Та ти зі мною,то не ти був.
Тож на прощання,
Оголивши душі,
Потиснем руки,мов товариші.


Рецензии