Памяти гения

Тарас Шевченко спадщину залишив нам:
Художню,поетичну..своїм донькам й синам..
З дитинства ми вірші його читали,
Любили й дуже поважали..
Бо вірш його-то скарб бесцінний,
Тарас Шевченко-син нраоду вірний!
Вчитайся у його вірші,вдивися у його картини-
І ти побачиш там чудовий край-
Це ж наша УкраЇна!
Люби свою вкраїну,як любив і він,
Та пам'ятай,що це твій рідний дім!
Шевченко-Геній!
Хто б тут сумнівався?
Та головне,щоб в серці нашім-назавжди він зостався!
                2009 г.


Рецензии