Квiти неба

Слова із фільмів, ті, за кадром,
Існують завжди.
Як сонця пелюстки, у квітів неба
Зорі. Феєрверком почуттів
Прийдуть й покинуть
Нас на самоті.
З тобою спокій, байдуже який.
Знаки літер. Відлуння серця
В небесах. Життя усюди,
Навіть там, життя усім,
Не тільки нам.


Рецензии