Я кохаю

Я кохаю тебе посмішкою дитини,
Ніжним співом пташок, вічною ніжність людини.
Сміхом щирим і прозорою сльозою,
І коли ти далеко, і коли ти зі мною.
П`янким дотиком вуст, безкінечною мрією,
Я кохаю тебе, і про тебе ще мрію я...


2004


Рецензии