Звъязок

Він існує всюди                ООО
І його нема ніде                ___
Ми не бачимо його                "8!
Не чуємо не відчуваємо                -!-            
Ми тільки здогадуємось                ???
Точніше ми знаємо напевне             !!!
Та від цього не стає легше            ...
Він може знайти нас де б ми не були   0?0
Від нього ніде не сховаєшся           !0?
Але коли він потрібний                0)!
Дійсно потрібний                !!)
Він зникає І його вже не знайдеш      ??0
І так усе Коли щось не треба          ._.
Воно як навмисно мусолить очі         !!.
А коли стає необхідним                ?!?
Очі починає мусолити інше             !:)


Рецензии