хот1лося б

Хотілося б ненавидіть, не можу...
Хотілося б не бачити, не знать...
Хотілося б не вірити. що зможу...
Хотілося б і просто - не кохать.

Не сумувать, не плакать, не чекати,
Не думати, не спати і не жить.
І знати, що не зможу заблагати...
І знати. що не зможу розлюбить...

Віддати почуття на розсуд вітру,
Спекти на Сонці повністю любов,
Засохнути, мов на повітрі квіти,
И не вірити, що стрінемося знов.

Любить...и не любить я ще хотіла б
Чекать i не чекать тебе завжди.
До тебе я на крилах прилетіла...
Від тебе я не можу не підти....

Пусти і не чекай, бо то даремно.
Не любиш, не кохаеш, і не ждеш.
Залиш тепер, коли навколо темно.
Не дай мені побачити як йдеш...

2009


Рецензии