Я не згодна

(На украинском языке)


- Ти кажеш, що життя - театр,
а люди - це актори.
Облиш... я ось про що:
навіщо каламутна, зневічена душа
з глибини вирина? Доволі!
Та чи є межа людським стражданням,
Де захист від пекучою, безжалісної болі?

- Сприймай життя, як жарт,
стосунки між людьми - акторська гра,
всі мають ролі.
Там сміх, тут плач і навпаки,
а щастя - то є чиста примха долі.

- Ні, я не згодна!
Бо почуття, якими люди грають,
насамперед із болю виникають,
із радощів, з любові,
без кінця їх випромінюють людські серця!
А гра - це захист люди мають
від тих, що завжди полюбляють
додати іншим сіль на рани...


Рецензии