Дитяча маячня

(На украинском языке)


Як дорослим пояснити
Те, шо ми маленькі діти.
Ми не можемо радіти
І тихесенько сидіти.

Є у нас така погреба,
Як радіти - то до неба
Разом всі підскочимо
Й рожиці покорчимо.

Хлопчики й дівчатка,
Мов малі звірятка.

Хтось радіє, аж пищить,
Хтось неначе лев гарчить,
Хтось, як песик гавкає,
Хтось, як котик нявкає.

Нас не треба захищати,
Нам потрібно верещати,
Навкруги щоб все гуло,
Щоб похмурих не було.

Я дорослим поясню
Цю дитячу маячню.
Та не зможуть зрозуміти,
Все тому, що вже не діти...
 


Рецензии