Водовъртеж




Най-внезапно, с огнени лъчи,
утрото изгря с усмивка,
слънцето избухна и като с коприва
тялото ми с червенина покри.

Щураво, по кожата с милувка,
палава вълна се разтопи,
близна ме с най-синята целувка -
ласките на твоите ръце.

Гмурнах се във топлата прегръдка
и потънах в нежни дълбини,
нещо силно в мене избълбука
и във водовъртеж ме потопи.


Рецензии