ДО тебе

Подивись за вікно? Що ти бачиш? Людей заклопотаних, обдовбаних, обкурених. Машин - іномарок, жигулів, украдених та приватизованих, взятих у кредит.. Вогні сусідніх квартир і супермаркетів. Подумай, шо ти живий, кров циркулює, ти відчуваєш, живеш, кохаєш. Можливо хтось на іншому кінці району, міста, країни, континту, світу теж кохає тебе. Посміхнись, у тебе гарна посмішка.
Пішли зі мною збирати зірки?... Ми назбираємо їх цілу жменю і посіємо на полі за києвом. Будемо ростити їх, поливаючи сонячним світлом. Зірки - сонячним світлом...Смішно, егеж?) Але може тоді вони стануть різнокольоровими? Синіми, зеленими, жовтими, червоними,фіолетовими? То будуть наші зірки. І коли будемо дивитися на них із Пішохідного моста, то не буде потрібно Сонця... НЕхай воно собі буде десь там. Десь посередині часу, на краю вічності. А ми зупинимо ніч, клікнувши мишею на паузу. І сидячи на карнизі мого брудного балкону, складатимемо із кольорових зірок сузірья.


Рецензии