Програвач

чого чекає режим очікування ?
кругообіг подій ще витримувати ?!
повтор-пауза-програти-переграти
в одну воду двічі - лише граблями

течія боротьби без напрямку -
вдала гра але натяки 
я запізно зрозуміла вірно

навіщо прийшла весна якщо марно
і зимою я чекала хоча б тепла
і ця касета - життя
грає по колу і я не хочу
слухати теж саме знову
але тисну на клавішу " відтворення "
мій програвач втомлено починає грати
але щоб зупинитись зажував плівку...
і що ж робити, починаю ремонтувати
і програвач, і себе, і плівку

бо для мене нову платівку
вирішили не виготовляти


Рецензии