пейзаж зi сливами

прокидаюсь від стогону літньої зливи
на подвір'ї голосять порепані груші
а за небом в раю хтось обтрушує сливи
і жбурляє на землю у теплі калюжі
і стихає.. і звук серед мокрої тиші -
чи то краплі дощу, чи то кроки жіночі -
ходить наче мара.. на розпатланій вишні
сохне випрана хустка липневої ночі..


Рецензии