картина

Пролет като пролет.
Нощ. Врабци. И кал.
В тебе се пресели
бялата върба.
Полудя тревата.
Студ. Игли от дъжд.
Пролет като пролет…
в сълзите на мъж.

Отлетя по пладне
вятърът от мен.
Думите…Забравих
в тях че съм роден.
Пролет в нечий полет.
Късно е. След два.
Виното омесва
делнична мъгла.

Там, където слиза
моето небе.
С късчета от есен, пясък.
И море.
В сеновала зимен
на една любов.
Пролет като пролет.
Жажда. За живот…


Рецензии