Св танкова юн сть

Ранок прокинувся разом з світанком
під лагідний шепіт тендітних беріз.
І втомлене море особливим сніданком
їх пригостило із райдужних сліз.
Воно вже й забуло яка це чудова
перша та лагідна літняя мить.
З цієї хвилини країна казкова
ним зачарована в тиші стоїть.
Десь вдалені пролунала сонета,
мружучи очі від сяйва вогнів,
Ранок привітно зустрів спів кларнета.
Початок світанка для юнних Богів.


Рецензии
Я зачарована ...МОВОЮ ТА РАНКАМИ...

Вера Деревьянко   15.05.2016 06:27     Заявить о нарушении