Львiв

Львів вечірніх вогнів,
Дороги холодних дощів,
Троянди білих кущів,
Рядки весняних віршів.

Ранок імлу переміг,
Квітучих садів добрий Львів.
Вечір іще бути міг,
Але не захотів.

Місяць світив в старий Львів,
Тіні нічних ліхтарів,
Мов примари,
Лягли на бруківку та спали.


Рецензии