Прощання

Розп'яв мене посеред неба!
В частинках всесвіту
Я знову оживу!
Невже ніхто не знає хто я?
І я мовчу!
Я знаю, скільки в році років,
Я знаю, скільки днів у дні,
Я знаю, скільки у безодні кроків,
Я знаю, скільки у прощанні слів..


Рецензии