Пiсля вiтру

Не бачу зовсім змісту снів,
Коли прокинусь після вітру.
Здається, ніби час зімлів,
Безцільно здмухнуті хвилини.
Безвольно прожите все "до",
Я роблю крок, почалось "після"
І майже все уже збулось!


Рецензии