Осiнь

Осіннє листя знов танцює румбу.
Романтика останніх жовтих днів.
І якось весело та зовсім сумно,
Що вогник осені вже догорів.

А завтра дощ, чи вітер, сонце?
Чи, може, впаде перший сніг?
Невже не буде танцювати листя
Танець кохання золотий?

Отак завжди, що буде завтра?
По плану календарному - зима,
В душі ще тиха тепла осінь,
До завтра - ціла ніч й пів дня...


Рецензии