Скарбниця

Скарбниця пам’яті моєї..
Вона заповнена до краю..
Моря думок і мрій алеї,
Де ви поділись я не знаю..
Чому зоставшись на одинці,
Я цю скарбницю відкриваю..
І ласую немов гостинці,
Все те чого не забуваю..
Всі кажуть не живи  минулим..
Та я не жити ним не в силах
Я пам’ятаю , ви забули..
Скарбниця..свічка..білі крила…


Рецензии