Де ти?

Де ти, кохання? Де ти, життя,
Де ти, моє сподівання?
Я хочу на крилах твоїх міцних
Летіти в п'янкому тумані!

Де ти, надія?Де ти, любов?
Де ти, моє жадання?
Я хочу заглянути в вічі твої,
Коли зійде зоря на світанні!

Де ти, майбутнє, де ти, весна?
Де ти, моє розцвітання?
Я хочу сказати тобі - "Я твоя",
Без сумнівів і вагання!


Рецензии