Хохлам. Вноч глянеш догори...

Вночі глянеш догори...
Сяють зорі серцю милі...
Може там чиїсь двори
Понад вечір засвітили...
Може вийшов, як і я,
Хтось до роздумів охочий,
І ми дивимось здаля
Один одному у очі.

                *


Рецензии