Хаос

І слід в серцях
Залишивши глибокий,
Я йду собі,
Не вам, ніколи,
Досить.
Я так, як ви,
Тримаю руки.
І пульс тривожний,
В серцях.
Кардіограма доріг
І стопів,
Завершилась.
Продовження без пауз.
Хаос...


Рецензии