Повтор

Просто йти, по днях,
По відмітках, в календарях.
І босоніж.
Та на узбіччя не звертати.
І спати в снах.
Читати Фрейда.
Замальовувати вечір
В чорну барву і стирати
Зрання.
Повтор, replay,
Ми народились в матриці чекання.
Не знову прийде день,
Та знов вагання.
Фальшивою буває правда,
Написана не нами.


Рецензии