I що я можу знати

Чужі дороги ми вимірюєм своїми,
Минувші роки заміняємо новими,
Нові століття ми порівнюєм з старими,
Для виміру годин біжать хвилини.

Зелені паростки стають колись сухими,
Великі кораблі були колись малими,
Солодкі забуття були тоді гіркими.
Прийдешні покоління ще не є живими.

І наше "майбуття" новіє щогодини,
Назад не обертайся, бо там пусті вітрини!
А може й навпаки і зовсім це не дивно.
І що я можу знати, така собі людина!


Рецензии