Кухорята

Ви ребята кухорята, Виталій та Олег.
Вкусно варите усім, дорослим та малим.
Голубці, плов, шашлик та котлеиы відбивні.
Як вітрину виставляють, люди відразу усе скупляють.
Вашу їжу люблять всі.
У Рейнфорді вас поважають,
За тяжку роботу вашу, дуже дякують усі!!!


Рецензии