На украинском языке

Мені дуже самотньо без тебе,
І дощ за вікном, і гроза…
І все темніше сіре небо,
І смуток в’ється, як лоза…

Я обійму тебе за плечі,
І вийду швидко за поріг,
І зібрані ще вчора речі
Я заберу. Ну як ти міг???

Чому мене покинув знову,
Чуму ти дав мені піти?
А серце крається від болю,
Мені кохання не знайти…


Рецензии
Знайдете з такими вішами без кохання?

Орехова Галина   11.08.2010 12:40     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.