Лагiдна

Маю дуже лагідну натуру я:
Бути не боюсь карикатурою,
Не лякаюсь видатися гіршою,
Не боюсь для когось бути смішною.

Вже колись відбулася красивою -
Залишилась товстою та сивою,
Але суть моя не помінялася,
То ж ЧОГО б тепер лякалась я?!.

                18.04.2010., 20.00.


Рецензии