Сьогоднi

Вдивляючись в обличчя днів-
У пастках - пустка.
Сьогодні було завтра,
Ненадійне, сповнене нічим.

Й, здавалося б, не схоже все,
На те, що могло бути. І було.
Забути, перекреслити слова,
Й ніколи не сказати.

У поглядах нема душі,
Коли вона не справжня.
В прощаннях є щось особливе,
В зустрічах - не завжди. 


Рецензии