Майдан. Виталий та Володимир Кличко

МАЙДАН. Віталій та Володимир Кличко.

-Неміров краще від Калгана?
А я кажу: -Обом догана.
-Володя краще, чи Віталій?
-Разом оба міцніше сталі.
Якщо один одержить мат,
Другий навряд чи сприйме брат.

Двобій - дві тисячі: Кріс Бьорду
Володя вщент розквасить морду,
Отож за Вітю буде помста,
Братуха подолає монстра
І Баррет, Бостіс і Волфграмм
Йому віддали честі грам.

Чотири політичних роки
Екзот дивився на всі боки,
Піднявши руки, як чепіги
І склавши пальці, ніби фіги,
Глитав Віталій не пиття,
А хлопчика для побиття.

Як Зевс громихкав довгорукий:
Комети, блискавки і стуки.
Знімає чемпіонський світер
****овий сміливець Пітер.
Віталій каже: -Вел, вел, вел,
Стягай і пояс, Семюел.

Прийшла весна. Цвітуть півони.
Саджають квіти чемпіони.
А мер наспівує псаломи:
-Любіть брикети із соломи,
Обмежимо тариф до див!
Магнат киянам рай робив.

Немірова ковтне мій скаут,
Отримає мій мер нокаут:
Кличко на мера точить піку,
Але годує мер опіку,
У мого мера - хвацький дах,
Тому він здасть і Аю-Даг. *)

*)Медвідь-гора, у підніжжі якої лежить Артек.

Ключові слова: Навряд, Двобій,
Чепіга, Як Зевс, Псалом, Нокаут.


Рецензии
Чудово, Брате ... та 5-ть вже рокив, як НЕМАЕ ВАНИ, БРАТА ...

Афанасий Вержак   08.07.2015 14:49     Заявить о нарушении