P. S

Ми всміхаємось тим,
Кому ми так не потрібні,
Ми горді з тими,
Хто так не потрібний нам,
Ми задивляємося
В далеч, романтично,
Чекаємо початків
Нового життя,
Та раптом бачим
Напис риторичний-
         "кінець".
P.S - нема.


Рецензии