Шахи

Так,
Я вкотре знову помилилась...
І вас зробила я найближчим,
Собі зробила короля!
Усе відходить,
Як дурман, отрута.
О, скільки маю я
Тих шахових фігур!
Конів, слонів
І королів і вівців,
Вони ще й досі
Деколи виходять в гру.
По чорно-білій
Душ моїх бруківці
І заганяють мене в кут.
Я потім їх складаю у старий,
Як інший світ креденц.
Учора я примірила
Преглупу маску,
А ви сказали: "Тобі йде".

(іллюстрація - Віктор Остапчук)


Рецензии