***

Я не люблю ходити кругами,
Задавати запитання-петлі,
Які на нитях, як коралі,
Дешеві й тиснуть.
Нам розставили
Підказки і капкани,
Послали в лабіринти правди,
Де мінуси позначено плюсами,
Хрестами святості,
Без попереджень,
З одностороннім рухом,
Без поезій.


Рецензии