Стрiлки

Тихо рухаються стрілки-
Їх завели - вони йдуть.
Йдуть бездумно й механічно,
Тільки ключик повернуть.

Безпорадні та безсильні,
Не розумні, не живі
І не знають, яку силу
Мають вони над людьми.

Дві пластинки металеві
Нам диктують вимір свій
І ведуть життя людини
По своїй дузі кривій.


Рецензии