Вибухнути

Я знаю : "буде так, як буде",
Усе було колись нічим,
Усі колись були не люди
І ти не мною був
І не моїм.
Я знаю, буде так, як було,
Як завше, знову, як колись,
Перевіряю точність днів,
У вимірах прелюдій,
Щоб розпочати час,
Щоб вибухнути, в ціль.


Рецензии