Пам ятi К. П

Десь неіснуюча музика
Синіх сузірь,
А може суцвіть,
Заплетена в роси.

І стоси будинків
У місті німім,
Сплелись у вузли,
Й розв'язати не просять.

Там спокій втомився,
Злякалась струна,
Там ти народився,
А зараз - нема.


Рецензии