Так мало рокiв

Дивні думки,
Сумні страждання
Та й жити вже нема бажання...
Самотній вечір, чомусь так дивно
Скажіть мені: у чому винна?
Втрачаю всіх, кого кохаю,
Невже не буде цьому краю?
Даремно відповідь шукаю!
Біль у серці, прозорі очі...
Хіба я цього в житті хочу?
Ховаю сльози, забуду мрії,
В душі зникає вже надія!
Так все набридло...так мало років


Рецензии