Вересень

Хіба буває так?
У вересні - розлука,
Тримавши міцно руки -
Згубитись в пустоті,
Розмитись в пропасті
Бажань.
Не зрозумівши.
Крик.Бездонний.
Уночі.Безмовний.
Здається, чують всі,
Здається, голий.
Вдягати не спіши,
Іди, умовності-
Не зараз.
Скажи мені,
Щоб я не чула,
Забудь мене,
Щоб я не була...


Рецензии