Виноградiв грона

Виноградів грона зажурені
Всміхаються синім дощам.

Під небом полум'яно-морозним
Проліта пурпуровий птах.

То весна, то весна;
То осінь...

То зима,
То зими заметіль.

Приходьте до нас у гості;
Приходьте, якщо встигнете, всі.


Рецензии