***

Хіба життя біжить не вслід за нами?
Залежимо від долі маяків,
Та маячня блукає поміж нами;
Приходить в сподівання снів.
І в споглядання сонця, в захід на світанку,
Все тільки почалось, а вже летить на схід.
Все тільки відбулось;
Та гупає у двері
Якийсь новий, незрозумілий світ...


Рецензии