Дощ

Я зовсім забула твій образ,
А вночі знов падав дощ,
Ти наснився мені укотре,
Не тривож душі, не тривож!

Не приходь до мене щоночі,
Коли злива зорі краде,
Коли місяць світити не хоче,
Коли я ще кохаю тебе.

Я зовсім забула твій образ,
Але, поки дощ не пройде,
Я заснути довго не зможу,
А це літо таке дощове...


Рецензии