Нiч

Темне диво прийшло мимоволі,
Не сплять лиш зірки
У таємному колі.
Місто завмерло, огорнене снами,
Міс Загадковість чарує над нами,
Плавно падають сни,
Легкі і прозорі -
Казки кольорові, з відбитками долі,
Міс Загадковість -
Ви такі невідомі!


Рецензии