Зiвяли пелюстки

Зів'яли пелюстки iз жовтої троянди
Зів'яли пелюстки розвiявся туман
Хотiлося тебе назавжди позабути
Та лишив ти менi у головi дурман.

Зів'яли пелюстки упали на пiдлогу
Розтанули всi мрiї, немов останнiй лiд
А ти уже iдеш i залишиш тривогу
Тривогу i печаль про те, чого нема.

Як холодно менi, тебе не вистачає
Як холодно менi в душi моїй зима
Як холодно менi коли одну лишаєш
Коли тебе нема і знову я сама.

Так хочеться менi назад у тi подiї
Де тiльки ти i я, де бiльше нас нема...
Так хочеться назад, лиш не вбивай надiю
Закiнчиться зима i знов прийде весна.

Так холодно менi я ще не все забула
Зiгрiй твоїм вином, теплом гарячих рук
Так холодно в ночi, та я вогонь здобула
Вогонь твоїх очей i cерця твого стук.

I мiсяць вже зiйшов.Я все ще пам'ятаю.
Та як без тебе жити і досi все не знаю.
Про що ще говорити, про що ще тут гадати
Без тебе все не те, вже нічого чекати?
09_09_07


Рецензии
Холодно,холодно продрог пока дочитал

Павел Черноусов   04.10.2010 21:39     Заявить о нарушении