Майдан. Микола Катеринчук. Досье

МАЙДАН. Микола Катеринчук. Досьє.

Анулювати фальшування:
Дає оскарження подання
Ющист, ад'юнкт і чисті руки,
Належний кандидат науки,
Кивалова зняли досьє,
Тоді Микола виграє.

Країна вийшла на узлісся
І відійшла від мракобісся,
Саме пришестя було гарне,
Та царювання - незугарне,
Кадить месія: - Все моє,
А кістка з мозком не дає. *)
 
*)Кістка з мозком - Ю.Тимошенко.

Роздратування у Росії
Ощирюється до месії,
Сахається голодомору,
Готує списи для терору.
Ажіотаж - це кров вина,
Зающить газова війна.

Події мору - безперчні,
Але до біса небезпечні:
Скусають бджоли із "Газпрому"
І не Шухевича, не Рому.
Кому без газу жити - мід?
А хто на пасіці - Ведмідь?

Не здогадавсь роздати гречку
І зупинив людей вервечку,
Котрі були б твої, Миколо:
Обвал...і в тебе вже нікого,
Готуйся, притулись до БЮТ,
Один і всі добро знайдуть.

Колона партій, бувших в НУНСі:
Один Борис в Народнім русі,
Луценко з Самооборони,
Ось і Стретович із ікони,
Нардеп Кармазін, ПЗВе,
Арена - всім і БЮТ зове.

Костенку раджу прямо в вії -
Лице - не урни без надії,
А щиро стиснута правиця,
Для кладки щільний ряд годиться,
Коли ж б'ють в профіль і в анфас -
Аркан з ідеєю - це фарс.

Ключові слова: Ад'юнкт, Кістка,
Росгаз, Нікого, Колона, Кладка.


Рецензии