Бездельники

Як iшов я по дорозi, п'яний був не дуже! Пiдiйшли до мене двое - файно вбранi дуже,попросили прикурити - я шукаю спiчки. Як один мене ввалини, в очах стали двi свiчки. Били вони мене не довго,близько десь годину - бо хотiли на збирати собi на бензину!


Рецензии