ДИKI ГУСИ

Кружляють  гуси над водою,
На річці плесо мерехтить.
Курличуть, вітаючись зі мною.
На воду сіли відпочить.

Вони летіли різними шляхами,
Повернулися в знайомі їм краї.
Радіють, що зустрілися із нами.
Для нас вони давно уже свої.

Прилітають, щоби край обжити,
Бути з нами в радості й журбі.
Добрий слід про себе залишити.
Без них немає радості в житті.


Рецензии