Весна прийшла

Чудовий день, прекрасний день
Сповнений музикой пісень
Чарівних мрій і сподівань
І здійснення усіх бажань

І сонце світить вже не так
І їжа вже не та смак
Інакше пахнуть  квіти в полі
І серце вже не прагне волі

Птахи співають тільки нам
І посміхається природа
Так, наче десь далеко там
Готується кохання ода

На лавку сів дух перейняти
Твій Янгол охоронець вірний
Йому потрібно шати зняти
Він духом дужий й неймовірний

І в ці хвилини, безперечно
В душі панує мир і тиша
І все на світі так доречно
Рука сама, собою пише...

Весна приходить і піде
Залишить нам лиш світлі спогади
І кожен щось собі знайде
А щось залишиться, як сдогади...

 


Рецензии